Cursus zelf sieraden maken | edelsmeden in Enschede
In de cursussen van ZIlver en Zo kun je kennismaken met moderne vormgeving voor sieraden. In principe kun je werken naar je eigen idee (eigen wensen) en op je eigen niveau. Bij materialen en technieken kun je meer lezen over de verschillende invalshoeken. In de groep stimuleren we elkaar natuurlijk. En dat doen we meestal met een glimlach.

Praktische info
De cursussen duren twaalf weken vanaf half september tot half december. Dan vanaf half januari tot eind april.
12 Weekse cursus kost € 175, jaarcurus (24 weken) € 320. Deze prijs is exclusief materiaalkosten. Die materiaalkosten vallen wel mee. De zilverprijs ligt nu op € 1,40 per gram. Een grote ring weegt ongeveer tien gram.
Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Als je een les mist, kun je die avond op een andere avond inhalen.

Kleinschalig | persoonlijk
ZIlver en Zo is kleinschalig, iedereen kent elkaar, we werken met vier tot zes mensen waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Door de kleinschaligheid is er overal een mouw aan te passen.
Wat er ook gebeurt, de edelsmeedcursus gaat door. De cursussen worden al zeven jaar aan de Emmastraat gegeven en er is er nog nooit een uitgevallen!! Eén keer vond de les niet plaats, maar dat was omdat de cursisten door de ijzel niet kwamen opdagen.

De cursussen zijn op maandag- en dinsdagavond.
Maandag van 20 u tot 22 u en dinsdag van 19.30 u tot 22 u.
Maandagavond is er een professionele goudsmid aanwezig die alle 'problemen' kan oplossen. Hij adviseert natuurlijk ook voor de dinsdagavond.
Op beide avonden is Marjolein Rijnders aanwezig. Zij adviseert, begeleidt, en inspireert, zie inspiratie.